Ανακοινώσεις

2020-2021

Μετεγγραφές μαθητών/μαθητριών της Α΄ Τάξης

Ενημερώνουμε τους γονείς /κηδεμόνες των οποίων τα παιδιά γράφτηκαν στο σχολείο μας στην Α΄ Τάξη για το σχολικό έτος 2020-21 αλλά πέρασαν σε πρότυπα, πειραματικά, μουσικά ή καλλιτεχνικά γυμνάσια να έρθουν να τακτοποιήσουν την μετεγγραφή τους εντός δύο ημερών.


Εγγραφές Α΄ Τάξης

Όλοι οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που το σχολικό έτος 2020/2021 θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη, καλείστε, σύμφωνα με το νόμο, να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο 

https://docs.google.com/forms/d/1uvbjLxCvnk-26uO-h_MnHQwyBzMEOlIGg-2l9rvd_5k/edit?usp=sharing 

 και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά online τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητούνται.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (εδώ) και την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (εδώ) που θα μας προσκομίσετε στην έναρξη του σχολικού έτους συμπληρωμένα μαζί με μία φωτογραφία του μαθητή/της μαθήτριας.

  2019-2020Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων σχετικά με τις απουσίες μαθητών/μαθητριών

Λόγω προβλήματος αποστολής email στους γονείς/κηδεμόνες σχετικά με τις απουσίες μαθητών/μαθητριών που δεν θα προσέλθουν στο σχολείο με την επαναλειτουργία των σχολείων σάς ενημερώνουμε από τον ιστότοπο με τα δύο παρακάτω αρχεία:

Ενημερωτικό απουσίας μαθητή   Υπεύθυνη δήλωση απουσιώνΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ενημέρωση Γονέων/Κηδεμόνων 

Σας ενημερώνουμε ότι στάλθηκε στα email που έχετε δηλώσει στο σχολείο το ωρολόγιο πρόγραμμα των σύγχρονων διδασκαλιών για κάθε τμήμα του σχολείου χωριστά.


Ενημέρωση Γονέων/Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα λάβετε στα email σας , αυτά που έχετε δώσει στο σχολείο, το ωρολόγιο πρόγραμμα με τα σύγχρονα (ζωντανά) μαθήματα που θα κάνουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στους μαθητές και τις μαθήτριες μας.Ενημέρωση Γονέων/Κηδεμόνων, μαθητών/μαθητριών

Αρχίζουν στο σχολείο μας τα ασύγχρονα διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως.

Οδηγίες για την Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση μπορείτε να διαβάσετε  εδώΕνημέρωση προς γονείς/κηδεμόνες σχετικά με τις μεθόδους διδασκαλίας που θα εφαρμοστούν στο σχολείο στο προσεχές διάστημα

Για την πληροφόρησή σας πατήστε  τους ακόλουθους συνδέσμους : 1. Ενημερωτικό 18-3-20,  2. Οδηγίες για την εγγραφή μαθητή/μαθήτριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο .

 

Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα

 Τις οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.ΦΕΚ 783 ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

Περισσότερα ΕΔΩΑναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για 14 ημέρες 

 Σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για 14 ημέρες.

Περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/6820-dhlwsh-toy-ypoyrgoy-ygeias-basilh-kikilia-gia-thn-anastolh-leitoyrgias-olwn-twn-ekpaideytikwn-idrymatwn-meta-apo-eishghsh-ths-eidikhs-epitrophs-loimwksiologwn-10-3-2020Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων σχετικά με τις απουσίες μαθητών/μαθητριών που οφείλονται σε εποχική γρίπη 

Την ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τις απουσίες μαθητών/μαθητριών λόγω εποχικής γρίπης διαβάστε εδώ.
Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων, εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την πρόληψη της διασποράς της εποχικής γρίπης

Η Εγκύκλιος Υγείας που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με την πρόληψη της διασποράς της εποχικής γρίπης στις σχολικές μονάδες βρίσκεται εδώ.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

«Πιλοτικές παρεμβάσεις υποστήριξης πιστοποίησης μαθητών Γ’ τάξης Γυμνασίου για την απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (ΚΠπ) »

Οι ενδιαφερόμενοι κατεβάστε, διαβάστε τη Δήλωση Ενδιαφέροντος από εδώ και εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, υπογράψτε και καταθέστε την στον Υποδιευθυντή του σχολείου μέχρι και την Τρίτη 11/2/2020 το πρωί (αγνοήστε την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρει το έντυπο).
Ενισχυτική Διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2019-2020

Οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας  μπορούν να κατεβάσουν την  αίτηση-δήλωση μαθημάτων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας από εδώ.


Ενημερωτικό σημείωμα προς τους γονείς/κηδεμόνες

Κανονισμός του σχολείου

Το ενημερωτικό σημείωμα προς τους γονείς/κηδεμόνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Τον  κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μπορείτε να δείτε εδώ.Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Α΄ Τάξης ότι πρέπει να φέρουν στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από γιατρό μέχρι την έναρξη των μαθημάτων και να το παραδώσουν 

στην Γυμνάστρια κ. Λαζανά.2018-2019

Εμβολιαστικά κέντρα και δομές χορήγησης Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητών (ΑΔΥΜ)

Προς τους γονείς/κηδεμόνες


Εδώ μπορείτε να δείτε 

τα εμβολιαστικά κέντρα και τις δομές χορήγησης Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) που βρίσκονται στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, όπου μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς για εμβολιασμό των παιδιών τους ή για χορήγηση ΑΔΥΜ. Στον επισυναπτόμενο πίνακα παρατίθενται:

διευθύνσεις, ημέρες και ώρες λειτουργίας καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.Comments