Γιορτές

2019-2020

Επέτειος του Πολυτεχνείου στο σχολείο

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου γιορτάσαμε στο σχολείο την επέτειο του Πολυτεχνείου. Την επιμέλεια της γιορτής που μάς συγκίνησε είχε η φιλόλογος κ. Μάγδα Βλάμη, τη διδασκαλία της χορωδίας ο μουσικός μας κ. Γιάννης Νέγρης, τα σκηνικά η εικαστικός κ. Λίζα Γρηγοριάδου, την τεχνική υποστήριξη και τη φροντίδα του ήχου ο φυσικός κ . Γιώργος Θεοδοσίου και ο πληροφορικός και Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Μήτραινας.

Τη γιορτή πλαισίωσαν χαρακτικά έργα των μαθητών/μαθητριών των τμημάτων Β3, Β4 τα οποία φιλοτέχνησαν στο μάθημα των εικαστικών με την κ. Γρηγοριάδου.

 
 

 

 
 

 

 
 

 


 
 


 

Εθνική Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου γιορτάσαμε στο σχολείο την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παραδόθηκε η σημαία στον φετινό σημαιοφόρο και δόθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018-19 καθώς και έπαινος προσωπικής βελτίωσης.

Υπεύθυνη της φετινής γιορτής που είχε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό ήταν η κ. Έλενα Κολλιού, υπεύθυνος για τη διδασκαλία της χορωδίας, ο κ. Γιάννης  Νέγρης, την εικαστική επιμέλεια είχε η κ. Λίζα  Γρηγοριάδου και την τεχνική υποστήριξη οι κ. Γιώργος  Μήτραινας και Γιώργος Θεοδοσίου. 

 
 

 

 

 

 

 
 

 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 
 


 
 
 
 

 
 

 


Comments